THIS IS AWESOME ! HAHAHA

hi, this is me

My photo
kajang, selangor, Malaysia
saya bini orang dan seorang yang malas nak update blog. Tapi nak buat blog juga. Jakun. Oleh itu follow instagram saya :kaytmeiaw

Wednesday, December 15, 2010

AKU BUKAN KAU

its not easy to be me, i'm  use to laugh, smile, blur2, friendly (untuk orang yang baru kenal, susah sikit la haha) sometimes people assume that i don't know what the meaning by problemmo, *ada certain time, kata nie boleh dipakai :D, people assume me that i am spoiled child *mmg manja haha, but i'm independent *depend on what condition, Trust me, its not easy to be me, but im grateful because tidak menjadi seperti kucing jalanan di tepi tong sampah itu :), as a Muslim i believe, everything happen there must be a reason, for ex mesti ada hikmah kenapa line brodband maxis aku nie lembab, sebab nanti aku akan dapat broadband baru suatu hari nanti. heh




life is not always like in movie

4 comments:

dyis mohamadz said...

bkn la kayt.. broadbnd rosak hikmah yer dpt jimat lektrik.. xde lah on9 jep.. haha

MEOWTH said...

hahaah sampai kesini JIMAT kau yek ? hmm bila dipikirkan btol gak tu, hahah

misz fadiera said...

hahah..btol 2 kayt..i like it..ehem2..jimat2 tgu blik bngi la..hahaha

MEOWTH said...

hahaah sedih nya, tak dapat aku berjimat bersama korang lagi..waaa aku akan rindu moment berjimat tu :'( sob sobb